Gebr. J. van der Salm is een attractiebedrijf dat al meer dan 100 jaar attracties exploiteert vanuit Limburg. Inmiddels zorgt de 3e generatie van der Salm ervoor dat de traditie in ere blijft bestaan.

Vanuit Limburg verhuurt Gebr. J. van der Salm door het hele land (en buitenland) een nostalgische hangmolen, een nostalgische popcorn- en suikerspinkraam, een grote oliebollenkraam, een kleinere oliebollenkraam en een viswagen. Maar ook voor verpakte popcorn en suikerspinnen bent u bij Gebr. J. van der Salm aan het juiste adres.

U kunt de attracties huren voor allerlei evenementen (o.a. openingen, jaarmarkten, open dagen, festivals etc.) en u komt ons tegen op diverse kermissen.

Alle attracties worden zelf onderhouden, opgebouwd, bediend en zijn volledig in eigen beheer gerestaureerd om de nostalgische elementen te laten herleven.

Via deze website krijgt u een indruk van onze attracties en de diverse mogelijkheden. Heeft u vragen of wensen neem dan gerust contact op met Gebr. J. van der Salm om uw evenement te laten slagen.